adidas flux

History and Historical European Martial Arts in the Codex Martialis

adidas flux

Postby Cecillia » Sat Jun 09, 2018 5:38 am

ÿþOch som Xinhua rapporterade, sade Suzhou Industrial Park adidas shoes Administrative Committee i ett material till media att det helt förstod Adidas plan för global återuppbyggnad av resurser, vilket också överensstämmer med den trend som Suzhou Industrial Parks administrativa kommitté kräver omvandling för närvarande. Det är värt att notera att Adidas så kallade "integrationsstrategi" uppträder också i Nike: s officiella uttalande i Kina. I mars 2009 meddelade Nike stängningen av sin tillverkningsanläggning för skodon som endast ägs av den - Taicang-fabriken.

Och Adidas tjänsteman erkände att det var sant för reportrar, men det betonade Adidas i Kina har fortfarande mer än 300 samarbete på uppdrag av företagen. Att stänga ned är att företaget inte tar hänsyn till integrationen av de globala adidas superstar dam resurserna, vilket inte kommer att medföra dåliga effekter på produktionen. Ändå är affärsmarknaden fortfarande oundviklig att associera denna åtgärd med fenomenet att inhemska tillverkningskostnader stiger kraftigt, rekrytering är svårt. Det är dock inte en händelse men mer av en trend.

De adidas boost står dock inför trycket från konsumtionsmarknaden. "Speciellt för Adidas, som borde vara" säkringarna "av Olympiska spelen i London som förstklassig sponsor, men förvånansvärt har konsumenternas reaktion varit under botten, det är svårt att börja skjuta utan att vara värd." Nyligen rapporterades att världens näst största sportföretag Adidas skulle stänga den enda av sin fabrik i Suzhou i oktober i år.

När den globala ekonomiska krisen bröt ut för tre år sedan stängde Nike sin senaste fabrik i Kina för adidas flux att dras ut resurser som inte var tillgängliga i Kina. Om jämför Nike och Adidas dessa multinationella jättar till "flyttfåglar", är det naturligt för dem att lämna, för nu är det inte längre frodiga träd, det är heller inte heller jordens mark. Men i vissa observatörers ögon, som fokuserar på omvandling och uppgradering på den inhemska intensiva tillverkningsindustrin, är de flesta av de "beten" i Kina som lockar dessa "flyttfåglar" baserade på billig arbetskraft.

Och den här situationen kommer förr eller senare att förändras med utvecklingen av nationell ekonomi och levnadsstandard. Enligt svaret från Adidas huvudkontor är "Att stänga fabriken för återintegreringen av globala resurser". Detta är den enda anledningen. Och som Xinhua rapporterade, sade Suzhou Industrial Park Administrative Committee i ett material till media att det helt förstod Adidas plan för global återuppbyggnad av resurser, vilket adidas tubular också överensstämmer med den trend som Suzhou Industrial Parks administrativa kommitté kräver omvandling för närvarande.

Det är värt att notera att Adidas så kallade "integrationsstrategi" också uppträder i Nike: s officiella uttalande i Kina. I mars 2009 meddelade Nike stängningen av sin tillverkningsanläggning för skodon som endast ägs av den - Taicang-fabriken. På den tiden svarade Nike i Kina till sydreporterna att "syftet är att ytterligare främja de långsiktiga inköpsintegrationsstrategierna och effektivisera försörjningskedjan". Adidas nekade faktiskt inte korrespondensen mellan nedläggning av fabriken och stigande kostnader, och det verkar som om det [img]https://www.subclubs.se/images/skor/{keyword-620lhs.jpg[/img] inte finns någon konflikt mellan "global resursintegration" och "stigande kostnader".
Cecillia
 
Posts: 6
Joined: Fri May 11, 2018 2:33 am

Return to RPGs, History and Martial Arts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest